Sunday, March 27, 2011

Bangga ke kalo awek seksi?

Assalamulaikum.. 
 ok. this is just a short entry.  
sya baru je lepas godek2 gamba kawan2 kat facebook.
 then. yeah rite, mmg ramai yang dah ada girlfren and boyfren. 
me too.. hik3. but then..
tak kesah lah kan. nak upload. 
sya pun paham..
bila bahagia, mmg rasa nak bagitau satu dunia
its happen for me too
tapi tapi tapi...
ada la beberapa gambar. 
which i think its inappropriate
saje la terfikir.
Para lelaki sekalian.bangga ke dapat awek seksi??
apa yang korang dapat.
semua org dapat.
mungkin mmg lawa
tapi
apa yang specialnya si dia pada korang?
nothing. zero
semua org dah tgk
lagi2 bila korang upload gamba2 awek korang tu
rugi rugi
orait.
siapa saya untuk menegur kan
sya mungkin x sempurna
guees what. WHO DOES?
nobody perfect rite
just
ingat mengingati amalan mulia
peace world!


hope i will always keep mine for my future husband one n only.

p/s: tiada kaitan dengan sesiapa. 

2 comments:

  1. rasa x ptut la upload pic dkt fb tambah2 lagi pic2 yg mesra semacam tu..kalo muhrim xpa,tp kalo muhrim pon jgnla publish to public..

    www.kalepena.com

    baca dkt website tu sal publish pic rasanya. :P

    ReplyDelete
  2. betol tu... x perlu pun. dah xde rasa malu agaknyer. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget