Sunday, February 6, 2011

Biar Benar??

Cuti dah nak abes... cepat la masa ni berlalu.. semua org mesti seronok kan? sya pun ada jalan2 jugak dgn kawan2..tapi beberapa hari je.disebabkan cuti ni sya tak balik rumah. sya stay u je,bermula kuliah semula esok seperti kelegaan. kenapa ya?



  1. tak duduk bilik sorang2 dah. berapa hari dah tidur sorang2 ni.(berani tak?)padahal macam2 bunyi dgr,buat bodo jelah kan.aishh
  2. mula study gegila balek. kalo cuti ni rasa hilang sket mood nak study la. susah. 
  3. ada kerja, ada assignment ,ada lab report. otak ligat sket. hari pun akan buzy, masa akan dihargai.
  4. mula balek rutin gaya hidup sihat isnin&rabu:: aerobik ---selasa&jumaat:: silat
  5. tidur lewat, bangun awal. tahla. macam rindu rutin tu. haha. 


Semua macam positif sangat lah. biar benar sya ni?? konfius sendiri ..-_-!!

p/s: sgt homesick sebenarnya,pretend kuat ni, sedapkan hati.. :(

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget